KIA brengt community samen op 26 september bij Beeld & Geluid Hilversum

  • 28 aug
  • Community manager KIA
  • ·
  • Aangepast 29 aug
  • 245
  • Violet
Community manager KIA
KIA Community
  • Mathé van der Velden
  • Marian van den Broek
  • Sander Wellens
  • Violet

Lunchen. Lachen. Van elkaar leren. Gezichten bij namen voegen. Elkaar “in ’t echie” zien of weerzien. En borrelen. Het gaat allemaal gebeuren! Bij Beeld & Geluid in Hilversum. Wat kun je verwachten van het grote KIA Evenement op 26 september?

Nazomeren in september vraagt om een KIA Evenement
De meeste mensen hebben hun vakanties achter de rug. Inboxen beginnen langzaam weer vol te stromen. De nazomer is een feit. Een beter moment voor een KIA Evenement is er eigenlijk niet! En daarom nodigt Team KIA communityleden uit om samen te komen bij Beeld & Geluid in Hilversum. Om te vieren dat Team KIA op 1 juli een nieuw platform lanceerde. Om huidige en nieuwe leden een plek te bieden om elkaar in het echt te ontmoeten. En om KIA-enthousiastelingen, door middel van het thema ‘Working Out Loud’, een gevoel te geven voor wat het nu eigenlijk écht betekent om via KIA kennis uit te wisselen. Maar, wat houdt Working Out Loud dan eigenlijk precies in...?

Het thema: Working Out Loud
Plannetjes delen terwijl ze nog in de kinderschoenen staan. Een vraag stellen buiten je organisatie die directe collega’s niet kunnen beantwoorden. Discussiëren over een breinbrekende stelling die vraagt om perspectieven van een diverse groep vakgenoten. ‘Hardop werken’ - in het Nederlands klinkt het iets minder soepel, dus laten we het houden bij ‘Working Out Loud’. Hét thema waar deze dag de focus op op ligt. En dat in beeld wordt gebracht door middel van levendige en creatieve sessies.

Van Zeepkist tot Lightning Talk tot Veiling
Rene Jansen, oprichter van WinkWaves - de aanbieder van het nieuwe online KIA-platform - is een ware verhalenverteller en neemt ons mee in een persoonlijk en inspirerend verhaal. Verschillende KIA-leden gaan om de beurt 'op de zeepkist' en laten in een paar minuten tijd los over hun grootste obstakel, meest prikkelende stelling of breinbrekende casus. Vincent Hoolt vertelt in een ‘Lightening Talk’ over de nieuwste updates over AI & Archiveren. En in een ludieke veiling kunnen deelnemers een hele mooie prijs winnen.

Strakke planning
Hoe wordt de middag ingedeeld? Van 12.30 tot 13.25 uur wordt er een lunch geserveerd, van 13.25 tot 16.00 uur vindt het Working Out Loud programma plaats en van 16.00 tot 17.00 uur is het tijd om na te borrelen. Team KIA zorgt voor de nodige creativiteit, humor, afwisseling in het programma en de veelzijdigheid aan aanwezige vakgenoten.

Meld je aan op KIA
Vanaf deze week is het mogelijk om je officieel te registreren voor het evenement. Als je interesse hebt, wees er dan snel bij, want er is een beperkt aantal plekken. Hoe meld je je aan? Ga naar het agenda-item op KIA, lees goed de informatie over het evenement door en scroll naar beneden naar het aanmeldformulier. Vul deze in, klik op ‘Bewaar’ en jij hebt officieel een plek bemachtigd voor Working Out Loud. Vind je het gezellig om collega’s of andere vakgenoten in je kring mee te nemen? Gezellig! Laat degene lid worden van KIA en het formulier ook invullen. Bij het agenda-item lees je meer over de aanmeldprocedure.

Vragen? Neem dan contact op met de organisatoren via kia@nationaalarchief.nl.