Update

  • mrt 2019
  • Anneke van Waarden-Koets
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 38
Anneke van Waarden-Koets
Educatie en Presentatie

Beste KEP'ers,

Op onze 'Save the date' melding voor de Studiedag Inclusief perspectief - Aan de slag met inclusie in archieven, waren al behoorlijk wat aanmeldingen binnengekomen.

Echt storm liep het met aanmeldingen toen we het volledige programma publiceerden. Wegens het beperkte aantal beschikbare plaatsen riepen we iedereen op snel te reageren. Daar werd massaal gehoor aan gegeven! Geweldig dat er zoveel belangstelling is voor een studiedag over dit onderwerp, dank iedereen voor de reacties en de aanmeldingen!

Het ging zelfs zo snel dat we nu al het maximale aantal deelnemers hebben bereikt. Vanaf nu kun je je niet meer aanmelden voor de studiedag. Mocht je tóch graag willen komen en je toch nog willen aanmelden, dan word je op een wachtlijst geplaatst. Zorg er dan voor dat je op de dag zelf goed bereikbaar bent, zodat we contact met je kunnen opnemen als er door afzegging nog een plaatsje vrij komt.
Wij zorgen volgende week nog voor de allerlaatste loodjes en we kijken uit naar de studiedag en onze ontmoeting met de deelnemers.
Tot 15 maart a.s.!

Hartelijke groet, de voorbereidingscommissie: Ellen Loozen (Nationaal Archief), Caroline Nieuwendijk (Gemeentearchief Schiedam) Esther van Velden (Het Utrechts Archief, aanjager KEP) en Anneke van Waarden-Koets (Zeeuws Archief, aanjager KEP).

Trefwoorden