Update

  • nov 2019
  • Anneke van Waarden-Koets
  • ·
  • Aangepast 28 jun
  • 1
  • 54
Anneke van Waarden-Koets
Educatie en Presentatie

Najaarsnetwerkbijeenkomst Kennisplatform Educatie & Presentatie donderdag 14 november 2019 van 10.00 - 16.00 uur in Stadsarchief Rotterdam.

Beste KEP'ers,

Het staat al in de agenda, maar voor de handigheid ook nog een keer hier: onze najaarsnetwerkbijeenkomst Kennisplatform Educatie & Presentatie komt eraan! Op donderdag 14 november 2019 worden we van 10.00-16.00 uur verwacht in het Stadsarchief Rotterdam. Daar is Louisa Balk onze gastvrouw, waarvoor dank, Louisa!

Thema

Het thema is: Samenwerkingsverbanden met andere instellingen en organisaties. We hebben sprekers uitgenodigd die ervaringen hebben met intensieve samenwerkingsverbanden tussen diverse instellingen en organisaties en met ons in discussie gaan over de kansen en mogelijkheden voor archiefeducatie.

Programma

Het programma vind je in de bestandenbox.

Bijdragen KEP-leden

Er is nog ruimte bij het onderdeel Pitches. Wil je een korte presentatie verzorgen over een project van jouw dienst dat een relatie heeft met het thema of een presentatie van een nieuw ontwikkelde activiteit o.i.d., meld het aan Louisa!

Belangstellingenregistratie en aanmelden

Je kunt je belangstelling aangeven door via de agenda je aanwezigheid te registreren.
Meld je definitief aan via een e-mail aan Louisa gl.balk@rotterdam.nl met je gegevens (naam, e-mailadres, instelling waar je werkzaam bent en je functie), en geef aan of je een presentatie wilt houden of iets wilt delen en wat je daarvoor nodig denkt te hebben. Geef ook aan of je dieetwensen hebt, dan kan daar bij het regelen van de catering rekening mee worden gehouden.
We verwachten een grote opkomst!

Hartelijke groet, Anneke

Trefwoorden