Werkgroep archiveren in Microsoft 365 - doe mee!

  • mei 2022
  • Eunice Vink
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 45
Eunice Vink
KIA Community
  • Rens Ouwerkerk

Samenvatting

Steeds meer organisaties werken met Microsoft 365 . Het is een goede oplossing om digitaal samen te werken. Heel mooi maar de realiteit is dat als je M365 niet goed inricht gaat het mis. Wil je meedoen en meedenken aan diverse onderwerpen? Meld je dan voor de werkgroep via gripopinformatie@vng.nl.

Steeds meer organisaties werken met Microsoft 365 . Het is een goede oplossing om digitaal samen te werken. Heel mooi maar de realiteit is dat als je M365 niet goed inricht en beheert, iedereen alle informatie op de eigen manier opslaat. Sommige gemeenten zijn al actief mee bezig met het inrichten van het beheer, maar de meesten moeten hier nog mee beginnen.

Bij het inrichten van het beheer, komen er veel vragen op je af. Hoe richt je het goed in? Welke licenties heb je nodig? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er en wat is de impact hiervan?

Tijdens de Vijfde week van Grip hadden we een webinar over het onderwerp. Hierin deed de gemeente Hoorn een oproep om samen met andere gemeenten te kijken welke vraagstukken er liggen en wat we gezamenlijk kunnen doen.

Wij doen er als Grip op Informatie graag aan mee. Mocht je mee willen praten maar vooral mee willen doen, meld je aan via gripopinformatie@vng.nl. De organisaties die zich reeds gemeld hebben bij de gemeente Hoorn zullen wij uiteraard ook benaderen.

We beginnen met een eerste sessie om alle vragen en zorgen te inventariseren. De startsessie is op donderdag 16 juni tussen 13.00-14.30. Graag tot dan!