Twee van de drie lanceringscadeaus KIA-speurtocht zijn gevonden

  • 4 jul
  • Community manager KIA
  • 299
  • Violet
Community manager KIA
KIA Community
  • Inge Baars
  • Violet

(Deze afbeelding doet niet mee aan de wedstrijd)

Afgelopen maandag, 1 juli om 13 uur, vierde Team KIA de lancering van haar nieuwe platform. Niet minder dan 67 KIA-fanaten stonden klaar om samen met ons in een Teams call deze grote mijlpaal te vieren. Wij waren hier enorm trots op! Tegen het einde van deze sessie maakten we bekend dat wij op het platform drie cadeautjes hadden verstopt. Een kleine KIA-speurtocht. Er waren een aantal enorm fanatieke spelers, en twee van de drie cadeaus waren vrij snel gevonden! Rara, wie zijn deze fanatiekelingen…?

Uitslag KIA-speurtocht
Drie lanceringscadeautjes. Ergens verstopt op het platform! 1) Een halve dag gebruik maken van de redactieskills van Team KIA-lid Florien Offergelt, 2) het boek Working Out Loud van John Stepper, en 3) een set heerlijke KIA-roze koeken om lekker van te smullen met je collega’s op jullie kantoordag, of om lekker in je eentje op te smikkelen natuurlijk. De online viering was nog niet over, en de eerste reacties kwamen al binnen! Al gauw bleek, tussen onze leden hebben wij een aantal héle snelle spelers zitten die wel in zijn voor een uitdaging. Sommige reacties kwamen enorm dicht op elkaar binnen. Na kort overleg besloten wij om al die spelers te verblijden met hun cadeau. We delen hieronder de uitslag.

Dagdeel redactieskills van Florien
Femke Prinsen - Nationaal Archief: maandag 1 juli om 15.30 uur

Boek Working Out Loud
Marion Karsch - Collectie Overijssel: maandag 1 juli om 13.17 uur
Hendrika Gaasendam-Hoekema - Gemeente Noardeast Fryslan: maandag 1 juli om 13.17 uur (1 seconde later dan Marion)
Lourens Dinger - Ministerie Algemene Zaken: maandag 1 juli om 13.18 uur
Gabriëlle Beentjes - Nationaal Archief: maandag 1 juli om 13.20 uur

Set KIA-roze koeken
De KIA-roze koeken zijn nog niet gevonden. Lukt het jou? Zoek de foto van de roze koeken in de foto hierboven gedeeld, en mail de locatie waar je ze hebt gevonden naar kia@nationaalarchief.nl.

Wij nemen persoonlijk contact op met de ontzettende winnaars van de redactie-middag en het Working Out Loud boek, om hen van harte te feliciteren en verdere details met hen te bespreken. En wie weet, ben jij bij de volgende KIA-speurtocht wel een van die gelukkigen…😉

Voor nu, een hele fijne werkdag gewenst!

Groetjes,
Team KIA 💗