Update

  • apr 2021
  • Layla Hassan
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 27
Layla Hassan
InformatiehuishoudingOverheden
  • Tania Karina Manuschevich Viaux

Future Lab -vragen & feedback vrijdag

Het vakgebied informatiehuishouding groeit enorm en binnen rijksoverheid verwelkomen we maandelijks tientalen nieuwe gezichten. Nieuwe medewerkers of medewerkers die van buiten komen, bijvoorbeeld via een detacheerder, kijken over het algemeen met andere ogen naar een organisatie en nemen hij/zij vaak nieuwe energie en inzichten van buitenaf mee die de organisatie sterker kunnen maken. Zo’n frisse blik kan waardevol zijn en helpen tegen verschillende uitdagingen. Maar hoe zorg je er als organisatie nu voor dat je deze waarde ook optimaal benut?

Wij geloven in kracht van samenwerken, in collectieve intelligentie en serendipiteit. Wij willen daarom de Future Lab kracht en kennis van ervaringen - en nieuwe medewerkers extra benutten door ruimte te creëren voor hun visie/ideeën.

Dit willen wij bereiken door een aantal Future Lab netwerkmomenten in te plannen. Door samen te discussiëren deel je niet alleen elkaars kennis, maar ook elkaars netwerk wat waardvol en onmisbaar is.

Het doel is om een aantal netwerkmomenten in te plannen voor Informatieprofessionals, zodat ze elkaar beter kunnen vinden binnen het Rijk. Maar ook om structureel nieuwe kennis/ ideeën op te halen voor het RDDI Future Lab project en met elkaar ideeën uit te wisselen.

Wat gaan we doen?
Zonder agenda of stukken, vrijblijvend komen kennismaken of luisteren, ideeën dropen, feedback geven, vragen stellen, collega’s ontmoeten maar vooral met elkaar ruimte voor serendipiteit creëren.
Wanneer?
Data: 7 mei en 4 juni en 2 juli 2021
Tijdstip: 10:00 tot 10:45 uur
Incheken bij Future Lab via https://rijksvideo.webex.com/meet/t.k.manuschevichviaux
Zie hieronder de link naar het Future lab project
https://www.informatiehuishouding.nl/projecten/future-lab

Trefwoorden