Meld je aan voor het klantpanel overheden!

  • nov 2022
  • Ingrid Spendel
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 42
Ingrid Spendel
Zbo - community
  • Corinne Boeijinga
  • Linette van 't Hof

Samenvatting

Het Nationaal Archief is op zoek naar deelnemers aan het klantpanel overheden. Via het klantpanel willen we een beter inzicht krijgen in de ervaringen van gebruikers met onze bestaande dienstverlening en de (mogelijke) behoefte aan nieuwe dienstverlening. Begin 2023 organiseren wij een nieuwe uitvraagronde.

Het Nationaal Archief helpt als expertisecentrum voor informatiehuishouding de centrale en decentrale overheden bij het duurzaam toegankelijk houden van hun informatie. Om nog beter op de wensen en behoeften van de verschillende overheden in te spelen, heeft het Nationaal Archief enige tijd geleden een klantpanel gelanceerd.

Wij zijn op zoek naar deelnemers voor het klantpanel. Begin 2023 organiseren we een nieuwe uitvraagronde. Om een goede afspiegeling van het werkveld te krijgen, zoeken wij informatie- en archiefprofessionals die binnen ministeries, zbo’s, provincies, gemeenten en andere overheden werkzaam zijn op het gebied van de informatiehuishouding. Je kunt dan denken aan: (strategisch en specialistisch) informatie-adviseur, i-architect, DIV-medewerker en vergelijkbare functies.

Het klantpanel wordt één maal per jaar gehouden dmv het invullen van een online enquête en vraagt ongeveer 10 minuten van je tijd. De collectieve resultaten van het klantpanel koppelen wij anoniem terug aan alle deelnemers. Evenals de acties die het Nationaal Archief onderneemt naar aanleiding van deze resultaten.

Wij stellen het bijzonder op prijs als jij je aanmeldt. Een antwoord naar e-mailadres Ingrid.Spendel@nationaalarchief.nl is hiervoor voldoende. Graag wil ik je vragen dit vóór 1 december te doen. Met jouw deelname kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren en pluk je hier uiteindelijk de vruchten van in je dagelijkse werkzaamheden.