Nieuwe KIA-platform is in zicht: lancering 1 juli!

  • 11 jun
  • KIA Community Manager
  • ·
  • Aangepast 28 jun
  • 40
KIA Community Manager
KIA Community
  • Jonna van Zijl

Samenvatting

De eerste week van juli is het zover: KIA Community gaat live! Wij nemen jou mee in de belangrijkste highlights van de lancering en relevante data die op de planning staan.

Nieuwe platform: KIA Community
Naar aanleiding van signalen uit de community kwamen wij tot de simpele conclusie: KIA is aan een upgrade toe. En dus gingen we aan de slag. Uiteindelijk is besloten om een geheel nieuw platform te creëren. Met een flitsend design, nieuwe lay-out en allerlei voordelen voor jou als gebruiker. Over de werking hiervan en alle extra features, later meer. Een ding is zeker: wij zijn enthousiast en hopelijk jij straks ook!

Kijkje achter de schermen
Het KIA Team heeft samen met groepsbeheerders en ambassadeurs hard gewerkt om groepen te herorganiseren en content goed over te zetten naar het nieuwe platform. Eind juni vindt een 'spiegelsessie' plaats waarin de groepsbeheerders en ambassadeurs de kans krijgen om de laatste puntjes op de i te zetten. Het platform is al enorm opgeschoond en groepen zijn samengevoegd, zodat er nog breder kennis uitgewisseld kan worden en kennisdeling nog efficiënter kan plaatsvinden. Verder nog goed om te weten: alles wat vanaf 26 juni op het huidige KIA wordt gedeeld, wordt niet gemigreerd naar de nieuwe KIA Community.

Wat jij kunt doen
Wat we van jou vragen als lid? Op dit moment nog niks! Behalve, geduld. Er wordt hard gewerkt. En Team KIA is bewust van het feit dat een nieuw platform in het begin even wennen kan zijn. Dus we gaan ons uiterste best doen om jou zo goed mogelijk mee te nemen in het proces. Plus, om zo actief mogelijk ondersteuning te bieden bij de vernieuwde gebruiksaanwijzing van KIA Community. Vragen of opmerkingen? Deel ze hieronder in de comments of stuur een mailtje naar kia@nationaalarchief.nl.

En... op 1 juli om 13 uur vieren wij deze lancering online! Zet het in je agenda, want het wordt een feestje.

We delen snel meer!

Groeten,
Team KIA 💗