Denk mee: over welke onderwerp uit de Thematiendaagse wil jij een follow-up activiteit?

  • 22 mei
  • KIA Community Manager
  • ·
  • Aangepast 28 jun
  • 34
KIA Community Manager
KIA Community
  • Jonna van Zijl
  • Violet

Samenvatting

We kijken er een maand later nog vol enthousiasme op terug: de Thematiendaagse! Er werd kennis uitgewisseld, geïnspireerd, kwesties werden vanuit innovatieve invalshoeken benaderd en er vond buitengewoon veel verbinding plaats. Kortom, dit vraagt om meer. En dus zijn we gaan brainstormen over een vervolg.

Denk mee met een onderwerp
Hoe kunnen we het succes van de Thematiendaagse verder uitbreiden? Het antwoord is: door de Thematiendaagse verder door te trekken! Daarom zijn we van plan om extra activiteiten in te plannen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. We willen dit jaar niet alleen terugblikken, maar we willen van het succes van de Thematiendaagse gebruik maken, en nog meer kennisdelen. Het plan is om een aantal onderwerpen uit te kiezen, gerelateerd aan het thema 'E-depot', en daar ergens in de komende maanden één of meerdere activiteiten voor in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan een vervolgactiviteit op een (online) workshop, interview, of gluren bij de buren. Wij zijn benieuwd waar jouw interesse ligt! En daarom de volgende vragen:

  1. Welke activiteit tijdens de Thematiendaagse vond jij zó inspirerend, dat je er meer over zou willen leren?

  2. Welk vraagstuk wil jij al maanden meer over weten, maar kwam niet voorbij tijdens de Thematiendaagse?

  3. Welke handige kennis zou jij graag met andere leden willen delen?

Heb jij op één of meerdere van deze vragen een antwoord? Deel ze hieronder in de comments of mail ze naar info@kia.pleio.nl. Als je een opfrisser nodig hebt over welke activiteiten tijdens de Thematiendaagse 2024 plaatsvonden, neem dan deze lijst nog even door.