Ben jij er bij? Hét event voor de nieuwe IHH professional: Ontmoet en Leer!

  • 8 okt
  • Inge Baars
  • 148
Inge Baars
KIA Community

Ben jij nieuw binnen het vakgebied informatiehuishouding bij de overheid? En wil je andere nieuwe collega’s ontmoeten en ook wat bijleren over het vakgebied?

Op donderdag 14 november 2024 organiseren Kenniscommunity Informatie en Archief (KIA) en het Leerhuis Informatiehuishouding samen de vierde editie van Ontmoet en Leer! Hét evenement voor nieuwe i-professionals. Dit evenement vindt plaats tijdens de Open Donderdag bij het Nationaal Archief. Aansluitend vindt de Open Donderdag netwerkborrel plaats van 17:00-18:30 uur.

Op het programma hebben we een kennissessie over het overbrengen van digitaal archief, workshops van het Leerhuis en testen we je kennis met de ken-jij-deze-afkortingquiz. Vergeet ook vooral niet om in gesprek te gaan met de communitymanager van KIA en om te netwerken met andere nieuwe i-professionals.

Locatie: Den Haag
Dag: Donderdag 14 november 2024
Tijd: 13.00 inloop, inhoudelijk programma van 13.30 tot 17.00 uur. Aansluitend vindt de Open Donderdag netwerkborrel plaats van 17:00-18:30 uur.

Meld je aan! Noteer de datum & tijd in je agenda.
En vergeet niet je collega's uit te nodigen om mee te komen. Er is een max. aantal deelnemers van 40 dus wees er snel bij.

Trefwoorden