Adviseur Recordmanagement bij het Kadaster

  • 24 sep
  • Daniël (Danny) Bol
  • 84
Daniël (Danny) Bol
Vacaturebank

Elke dag vertrouwt Nederland op de diensten van het Kadaster. Om continu te leveren is het noodzakelijk dat processen en systemen optimaal functioneren. Alles is gericht op het in stand houden en het optimaliseren van diensten, producten, processen en bijbehorende IT-systemen. Voor het team Recordmanagement van de afdeling ODR-office zoeken we een gedreven adviseur. Zet jezelf op de kaart als: Adviseur Recordmanagement

De directie en het team

Operatie, Dienstverlening en Registratie (ODR) is met ruim 1100 collega’s de grootste directie binnen Kadaster. ODR richt zich op uitvoering van wettelijke taken als inwinning en registratie, zorgt voor een goede toegang tot geo-informatie, levert een productieve bijdrage aan maatschappelijke opgaven, draagt zorg voor publieke dienstverlening, risico-, en privacy beheersing en is verantwoordelijk voor een optimaal klantcontact en relatiebeheer.

De directie ODR telt 5 afdelingen: Inwinning en Registratie, Klantinteractie, Data, Proces en Informatiemanagement (DPI), Ruimte & Vastgoed en ODR-Office. Jij wordt onze collega binnen de afdeling ODR-Office.

Adviseur Recordmanagement Functiedetails | Het Kadaster

https://werkenbijhetkadaster.nl/job/Apeldoorn-D...

Apeldoorn - De Grift Adviseur Recordmanagement

Trefwoorden