Nog even en dan is het zover....de Zevende week van Grip op Informatie 13 tot en met 20 april 2023

  • apr 2023
  • Desiree Groeneveld Bloemhof
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 30
Desiree Groeneveld Bloemhof
KIA Community

Samenvatting

Nog 9 nachten slapen en dan is het zover, de zevende week van Grip op Informatie gaat dan van start. 14 bijeenkomsten en meer dan 30 sprekers. De laatste punten worden op 'i' gezet.

Van 13 tot en met 20 april 2023 is weer de week van Grip georganiseerd. Voor de zevende keer alweer en de achtste staat ook al in de steigers. Maar daar gaat deze blog nu niet over.

Het programma staat wederom in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid met daar dit keer aan toegevoegd webinars over leveranciersmanagement en de Woo, digitaliseren en duurzaam inkopen, digitaliseren van de bebouwde omgeving en het aan de slag gaan met financiële data. Een mooi programma. Alle bijeenkomsten zijn online en kosteloos. Handig om te weten is dat alle informatie, documenten en opnames na afloop op dit platform beschikbaar zullen worden gesteld.

Wilt u meer weten over de inhoud van de zevende week van Grip op Informatie of wilt u zich aanmelden dan kunt u voor alle informatie terecht op de speciaal hiervoor aangemaakte pagina op VNG.nl.

Trefwoorden