Vacature senior medewerker archief

  • mrt 2021
  • Verwijderde gebruiker
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 30
Verwijderde gebruiker
Vacaturebank

VACATURE SENIOR MEDEWERKER ARCHIEF

Mensen vragen mij wel eens, ‘Is dat archief niet ontzettend saai?’. Maar ik zie het archief als het geheugen van de stad. Een aantal jaren geleden kwam ik de oudste foto’s van Venlo op het spoor.
Ik bijt me dan vast in het speurwerk om de fotograaf te achterhalen. Dit is mij dan ook uiteindelijk gelukt. De foto’s zijn teruggekocht door Venlo, de stad waar ze thuishoren. Daar ben ik trots op. Onze collecties vertellen het verhaal van Venlo door de eeuwen heen. Deze documenten koesteren en doorgeven aan nieuwe generaties. Dat maakt mijn werk pas zinvol. Ik werk in de schatkamer van Venlo.”
-Gino Mommersteeg, medewerker Gemeentearchief-

Als senior medewerker archief
ben je de schakel tussen de visie en de uitvoering. Je bouwt relevante netwerken op met onderwijsinstellingen en andere cultuurhistorische instellingen. Je vertaalt de visie naar concrete beleidsstukken zoals een bewaarstrategie, acquisitiebeleid en digitale dienstverlening. Je brengt voortdurend het archiefbeheer en dienstverlening op een hoger niveau. Voor collega’s ben jij hét aanspreekpunt.

Salaris: maximaal € 4.831 ,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

We begrijpen dat je misschien meer wilt weten over deze vacature voordat je solliciteert. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met René Schipaanboord, (teamleider Gemeentearchief 06 - 15063852) of Frans Hermans, (plv. archivaris 06 - 14745778), bij vragen over het proces met Maud Roulaux (HR adviseur 06 - 46895970).

Word jij de nieuwe collega van Gino, solliciteer dan vóór 12 april via Banenplein Limburg.
https://vacatures.banenpleinlimburg.nl/vacature/7744/senior-medewerker-archief/

Trefwoorden