WBA zoekt een Functioneel Beheerder (met affiniteit voor de collecties)

  • sep 2022
  • Chido Houbraken
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 34
Chido Houbraken
Vacaturebank

Samenvatting

Je bent dé deskundige van het West-Brabants Archief als het gaat om het e-depot en onze digitale collecties, digitale overdracht van informatie van de deelnemers naar het WBA , je bent goed met software en data en je weet hoe je informatie migreert tussen applicaties.

De hele vacaturetekst.
Reageren vóór 10 oktober 2022
36 uur
Schaal 9

Je bent dé deskundige van het West-Brabants Archief als het gaat om het e-depot en onze digitale collecties, je weet welke collecties we hebben en zorgt ervoor dat deze beschikbaar en toegankelijk zijn. Je ondersteunt onze deelnemers met het informatiebeheer, zodat een digitale overdracht van informatie mogelijk is. Daarom ben je goed met software en data en weet je hoe je informatie migreert tussen applicaties.

Je kent onze systemen als geen ander, het e-depot waar grote collecties worden opgenomen en beheerd, maar ook ons collectiebeheersysteem. Daarbij begrijp je wat nodig is om de systemen goed te laten samenwerken met ons web portaal. Je bent bezig met innovaties zoals Linked Open Data of het inzetten van algoritmes voor betere zoekresultaten. Door nieuwe technologieën kunnen we onze data, maar ook die van anderen, beter vindbaar en bruikbaar maken voor een groot publiek. Hierin toon je leiderschap en trek je mogelijke projecten. Binnen het West-Brabants Archief ga je samenwerken met alle collega’s. (Lees verder...)

Wees onderdeel van een vooruitstrevende, kleine organisatie met veel ruimte voor je eigen ideeën (en da's ècht zo! 🙂).