Update

  • feb 2019
  • Chido Houbraken
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 29
Chido Houbraken
Vacaturebank

Informatieadviseur West-Brabants Archief

Het West-Brabants Archief (WBA) beheert digitaal overgebrachte informatie van negen aangesloten gemeenten en helpt die toegankelijk maken. Het WBA vervult in de ontwikkeling van een open overheid een spilfunctie als beheerder van de informatie van het heden, verleden en de toekomst.
Het West-Brabants Archief (WBA) vervult in de ontwikkeling van een open overheid een spilfunctie als beheerder van de informatie van het heden, verleden en de toekomst.

Wat ga je doen?

Om onze organisatie te versterken zijn wij op zoek naar een:
Informatieadviseur (adviseur IV)
36 uur
Je zorgt voor het hanteerbaar maken van overgebrachte informatie en werkt mee aan de verbetering en doorontwikkeling van onze digitale diensten, vaak in projectvorm. Dit zijn: duurzaam overbrengen, opslaan, toegankelijk maken en beschikbaar stellen van informatie van onder andere de aangesloten gemeenten en particuliere archiefvormers. Als informatieadviseur wordt je betrokken bij het project e-depot. Samen met je collega’s treed je op als vraagbaak en adviseur bij de aangesloten gemeenten. Je volgt ontwikkelingen bij gemeenten op het gebied van implementatie en inrichting van informatiesystemen. Je houdt de ontwikkelingen rondom digitale dienstverlening bij, bezoekt workshops, studiedagen en bouwt een netwerk op. Daarnaast ben je ook buiten de regio actief met vakgenoten en participeer je in landelijke projecten.

Wie zoeken wij voor ons team?

Je beschikt over uitstekende advies- en communicatievaardigheden. Je stelt je nieuwsgierig op en bent altijd bereid om iets nieuws te leren en te creëren. Jij bent in staat om een project te trekken en tot een goed einde te brengen. Hierin werk je vooral nauw samen binnen een team met andere informatieadviseurs. Samen resultaten halen, heeft voor jou hoge prioriteit.
Wat vragen wij van je?
Als Informatieadviseur beschik je over de volgende competenties: Klantgericht, Enthousiast & leergierig, Analytisch, Teamplayer, Plannen en organiseren, Netwerker & verbinder
Je hebt minimaal een HBO (bachelor) afgerond met brede kennis van of sterke affiniteit met ICT toepassingen. Hiernaast heb je ervaring met projectmatig werken
Samen resultaten halen, heeft voor jou hoge prioriteit.

Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een gemotiveerd team informatieadviseurs. Het WBA heeft flexibele werkplekken en biedt mogelijkheden voor thuiswerken. De CAO gemeenten is van toepassing. Onze arbeidsvoorwaarden bieden o.a. reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, vergoeding voor zakelijk gebruik van de eigen mobiele telefoon en flexibele werktijden. Met het Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% kun je zelf bepalen hoe en wanneer je je vakantiegeld en eindejaarsuitkering wilt inzetten en kun je tot maximaal 144 uur verlof bij kopen. De functie is gewaardeerd op het niveau van schaal 10 met een bruto maandsalaris van maximaal € 4.225,- (peildatum januari 2018).

Meer informatie: https://www.werkeninwestbrabant.nl/vacatures/informatieadviseur/

Trefwoorden