Zorginstituut zoekt een allround informatiebeheerder!

  • mei 2022
  • Shima Kia
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 23
Shima Kia
Vacaturebank

Samenvatting

Het team Servicecentrum van het Zorginstituut zoekt een nieuwe collega! Vind jij het leuk om mee te denken over verbeteringen van de informatiedienstverlening en -huishouding? Vacature: Allround Informatiebeheerder, Zorginstituut Nederland - Werken voor Nederland

Ben jij een allround informatiebeheerder die graag samenwerkt en collega’s durft te adviseren over het vastleggen van informatie? Wil jij samen met ons bijdragen aan goede, betaalbare en toegankelijke zorg in Nederland? Dan maken we graag kennis met je.

Het team
Het team Servicecentrum bestaat uit 20 enthousiaste en diverse professionals. De sfeer is informeel. We kennen elkaar, weten van elkaar wat we doen en helpen elkaar waar nodig. Je werkt binnen het vakgebied Informatiebeheer samen met 2 vaste collega’s en 2 inhuurkrachten. Met regelmaat werken we samen op kantoor aan diverse vraagstukken en hebben we een teamoverleg en er zijn ruime mogelijkheden om digitaal (samen) vanuit huis te werken.

Word jij onze nieuwe collega informatiebeheerder? We zien je sollicitatie graag voor 25 mei tegemoet! De gesprekken vinden plaats op 1 en 2 juni. Daar kun je alvast rekening mee houden in je agenda.

Meer weten: Vacature: Allround Informatiebeheerder, Zorginstituut Nederland - Werken voor Nederland