Het NIMH zoekt een Afdelingshoofd Publieksinformatie en Collecties

  • mei 2022
  • Welmoed Bons
  • ·
  • Aangepast 27 jun
  • 25
Welmoed Bons
Vacaturebank

Samenvatting

Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie in Den Haag biedt je de unieke kans om je historische kennis en leidinggevende kwaliteiten in te zetten voor ons Nederlands militair erfgoed.

Als hoofd van onze afdeling Publieksinformatie en Collecties geef je leiding aan een gemotiveerd team. Je initieert, ontwikkelt en coördineert het beleid en de ondersteunende activiteiten.

De afdeling die je gaat aansturen is verantwoordelijk voor de publieke dienstverlening, de multimedia-activiteiten, de publieksinformatie en het beheer van unieke militair-historische collecties, waaronder een grote beeldcollectie.

In je rol van afdelingshoofd draag je een bijzondere verantwoordelijkheid voor de integrale activiteitenplanning, de bedrijfsvoering en het personeelsbeleid. Ook draag je bij aan het verder ontwikkelen en uitvoeren van beleid dat is gericht op ons militair-historisch cultureel erfgoed en het archief.

Als lid van het managementteam ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid van ons instituut als geheel.

https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/afdelingshoofd-publieksinformatie-en-collecties-DEF-2022-1201#0

Trefwoorden